Nuorten kesätyöt 2024

Tänä vuonna Hattulan kunnan kesätyöt tulevat hakuun 31.1.-12.3.2024. Valituille ilmoitetaan 31.3.2024 mennessä. Hakuun voivat osallistua 2004-2009 syntyneet nuoret.

Kesätyöpaikkoja on jälleen tarjolla monenlaisia. Voit painaa duunia mm. kirjastossa, päiväkodissa tai piha-alueilla. Voit hakea vain yhtä paikkaa tai kaikkia, samalla verkkolomakkeella.

Kahden viikon palkka on 500 €. Työt sijoittuvat kesä-elokuu ajalle ja työaika on n. 7 tuntia päivässä.

Lue lisää ja hae:

https://hattula.fi/kesatyot/

Kysy kesätöistä lisää Hannalta!

Kesätyöseteli

Hattulan kunnan kesätyösetelit on tarkoitettu 15–28-vuotiaille hattulalaisille nuorille.

Kesätyösetelillä voi työllistyä hattulalaiseen yritykseen tai yhdistykseen. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö, eikä seteliä voi käyttää kunnan omiin työpaikkoihin. Kesätyöseteliä ei voida myöntää nuorelle, joka on saanut kunnan kesätyöpaikan.

https://hattula.fi/kesatyot/kesatyoseteli/

Oma Firma

Oma Firma on tarkoitettu 13-28-vuotiaille. Yritysvalmennuksessa mietitään ideoita, joilla voi tienata omaa rahaa. Niistä kehitetään yritysidea ja kurssin jälkeen on mahdollista perustaa oma 4H-yritys. Lue lisää tältä sivulta.

Rempparyhmä

Hattulan nuorisotoimen järjestämään rempparyhmään nuoret ohjautuvat sosiaalitoimen, lastensuojelun, nuorisotyön, koulukuraattorien, työpajan tai muiden toimijoiden suositusten kautta. Taustalla voi olla sosiaalisten tilanteiden pelkoa, koulukiusaamista, ongelmia päivärytmissä tai mielenterveysongelmia. Ryhmään tullessa ei kysytä diagnooseja ja mukaantulon syyksi voi riittää myös se, että ei saanut muualta kesätöitä. Rempparyhmän hakulomake löytyy tältä sivulta.